ADVFN Logo ADVFN

We could not find any results for:
Make sure your spelling is correct or try broadening your search.

Trending Now

Toplists

It looks like you aren't logged in.
Click the button below to log in and view your recent history.

Hot Features

Registration Strip Icon for discussion Register to chat with like-minded investors on our interactive forums.

ALK Alkemy Capital Investments Plc

87.50
2.50 (2.94%)
23 Apr 2024 - Closed
Delayed by 15 minutes
Share Name Share Symbol Market Type Share ISIN Share Description
Alkemy Capital Investments Plc LSE:ALK London Ordinary Share GB00BMD6C023 ORD GBP0.02
  Price Change % Change Share Price Bid Price Offer Price High Price Low Price Open Price Shares Traded Last Trade
  2.50 2.94% 87.50 85.00 90.00 87.50 85.00 85.00 47,679 10:47:54
Industry Sector Turnover Profit EPS - Basic PE Ratio Market Cap
Offices-holdng Companies,nec 0 -2.65M -0.3239 -2.70 7.14M

0OIR Alk Påbegynder Klinisk Studie Med Tabletvaccine Til Behandling Af Peanutallergi

27/06/2022 11:44am

UK Regulatory


 
TIDMALK TIDMB 
 

ALK (ALKB:DC / OMX: ALK B / AKABY / AKBLF):

   -- ALK igangsætter et klinisk fase I-studie med sin nye, sublinguale 
      tabletvaccine (SLIT-tablet) til behandling af peanutallergi. 
 
   -- Studiet markerer den formelle start på den kliniske udvikling af 
      peanuttabletten, der anvender samme teknologi som ALK's SLIT-tabletter 
      mod respiratoriske allergier. 

ALK meddelte i dag, at selskabet påbegynder et klinisk fase I-studie med SLIT-tabletten til behandling af peanutallergi. Under navnet Alliance skal studiet, der finder sted i Nordamerika, vurdere tolerabiliteten og sikkerheden af opdosering med en SLIT-tablet mod peanutallergi, der tages en gang dagligt.

ALK meddelte i begyndelsen af 2021, at selskabet ville etablere sig i behandlingen af fødevareallergier. Alliance fase I-studiet igangsættes på baggrund af et feasibility-studie, der blev succesfuldt færdiggjort i slutningen af 2021. Feasibility-studiet bekræftede, at den teknologi, der anvendes i ALK's SLIT- tabletter mod respiratoriske allergier, også er velegnet til brug i peanuttabletten.

I alt vil cirka 100 voksne, unge og børn, diagnosticeret med peanutallergi, deltage i studiet, som forventes at involvere op til 15 centre. Rekruttering af deltagere begynder snart, og studiet forventes afsluttet i 2023.

Henrik Jacobi, forskningsdirektør i ALK, siger: "Peanutallergi er et område med et betydeligt udækket medicinsk behov, og som allergiselskab er ALK forpligtet til at bidrage med nye løsninger, der kan hjælpe mennesker med denne potentielt livstruende lidelse. Vi vil bruge vores omfattende ekspertise og erfaring -- opnået via den kliniske udvikling af vores SLIT-tabletter til respiratoriske allergier -- til at udvikle en potentiel værdifuld ny behandlingsmulighed for læger og patienter med peanutallergi."

Alliance-studiet er et klinisk fase I, ikke-blindet, opdoserings-, multicenter studie med deltagere, der er udvalgt via dobbeltblindede, placebokontrollerede fødevareprovokationstest for at bekræfte, at de lider af peanutallergi. Studiet er opdelt i to faser. Den første er designet til at fastsætte startdosis for opdoseringsregimet. Den anden fase skal vurdere tolerabiliteten af opdoseringsregimet. Derudover er målet at vurdere sikkerheden af peanuttabletten, og i anden fase at indsamle tidlige data om dens biologiske virkning. Forsøget vil bestå af op til 10 kohorter, ligeligt fordelt mellem de to faser af studiet.

I USA er op til 1,5 millioner børn og unge i alderen 4-17 år ramt af peanutallergi, mens det i Europa er omkring 1 million børn og unge, der er ramt af denne potentielt livstruende lidelse. Sygdommen opstår ofte i den tidlige barndom og kan vare hele livet. For nogle af disse patienter kan allergivaccination blive en relevant behandlingsmulighed, der har potentiale til at forbedre livskvaliteten, både for patienterne og deres familier.

Sideløbende med arbejdet med at udvikle en peanuttablet, arbejder ALK også på at videreudvikle udvalget af SLIT-tabletter mod respiratoriske allergier ved på flere markeder at udvide tabletternes indikation til at omfatte børn og unge. ALK gennemfører i øjeblikket fase III-studier i børn med SLIT-tabletterne mod husstøvmide- og træpollenallergi.

ALK-Abelló A/S

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Investor Relations: Per Plotnikof, tlf. 4574 7527, mobil 2261 2525

Presse: Jeppe Ilkjær, mobil 3050 2014

Disse oplysninger er oplysninger, som ALK-Abelló A/S er forpligtet til at offentliggøre i henhold til EU's markedsmisbrugsforordning.

Om ALK

ALK er en global, specialiseret medicinalvirksomhed med fokus på allergi og allergisk astma. Virksomheden markedsfører allergi-immunterapi og andre produkter og serviceydelser til mennesker med allergi og allergilæger. Virksomheden har hovedkvarter i Hørsholm, beskæftiger omkring 2.600 mennesker over hele verden og er noteret på Nasdaq Copenhagen. Find mere information på www.alk.net.

Vedhæftet fil

   -- FM_12_22DK_27062022 
      https://ml-eu.globenewswire.com/Resource/Download/c0913076-f307-4116-ae3b-9b9d79ee8db6 
 
 
 

(END) Dow Jones Newswires

June 27, 2022 06:44 ET (10:44 GMT)

Copyright (c) 2022 Dow Jones & Company, Inc.

1 Year Alkemy Capital Investments Chart

1 Year Alkemy Capital Investments Chart

1 Month Alkemy Capital Investments Chart

1 Month Alkemy Capital Investments Chart

Your Recent History

Delayed Upgrade Clock